Blog

A stressz mindennapos. Bár ez a kijelentés egészen rosszul hangzik, sajnos valamely szinten mégis igazat kell adni neki. Ezek rendkívül különbözően támadhatnak, és így a megoldás is merőben eltérő lehet. Azonban van egy módszer, amelyet egészen biztosan csinálsz minden egyes nap, és nem is gondolnád mennyit segítesz a stressztűréseden.

A térképek, melyek megváltoztathatják a nézőpontodat a világról, és az országunkról. Viszonylatba állítjuk a többi állammal Magyarországot, és még érdekesebbé tesszük a földrajzot.

Kifejezetten nehéz időszaknak van kitéve immunrendszerünk. A változékony, hideg időjárás, és a koronavírus járvány is megpróbáltatások elé állítja szervezetünket.

Melyik vagy Te igazán? Aki mindig halogat, és keresi a legjobb alkalmat, addig pedig a kifogásokat? Vagy éppen az, aki azonnal megcsinálja, ha csak a kosz kis foltját látja feltűnni?

Sokunk szótárában a profizmus és a fejlődés az egyik legfőbb prioritást élvezi. Ez tökéletesen jó dolog, hiszen életünk nagy szelete a karrierünk körül mozog. Vannak esetek, amikor ezzel együtt bizony az egészséges életmód, és az erre kihegyezett figyelem bizony kissé alábbhagy, ezért az aktivitás elvész az irodai rutinból.

Az egyik újévi fogadalmad az egészségesebb életmód, fogyás, fitten tartás, vagy épp egy sporthoz köthető cél elérése volt? A téli, hideg, kiszámíthatatlan és száraz időjárás nem éppen a legkedvezőbb időszak a sporttevékenységeknek. Azonban ez ne szegje kedved soha! Tíz egyszerű módszert mutatunk be, hogyan lehetsz aktív ilyenkor is.