5 rejtett előnye a víz házhoz szállításnak

2022.02.09

Hosszasan lehet beszélni a víz házhoz szállítás előnyeiről. Azonban vannak olyan, amelyek a felszín alatt bújnak meg.

Melyek a rejtett előnyei a Montivíz házhoz szállítás szolgáltatásának?

Már az első perctől fogva pénzt takarítasz meg

Hogyan lehetséges ez?

A válasz egyszerűbb, mint gondolnád. A csapvíz és az ásványi anyagokkal dúsított vizek esetében a hasznos tápanyagok koncentrátuma nem annyira magas, hogy relevánsnak vegyük ebben a küzdelemben, ellenben a potenciális fertőtlenítőszerek nagy arányban előfordulhatnak itt. Természetesen ezt rengeteg tényező befolyásolja, ilyen például a víztározó, vagy a vízhálózat minősége.

Maradjunk tehát az ásványvizeknél.

Ezeknek a beszerzése kétféleképpen történhet. Díjjal terhelt házhoz szállítással, vagy boltban vásárlás során. Mindkét esetben olyan egyéb illetékekkel terhelhetik a termékeket, melyek a fogyasztó kényelmét nem szolgálják, ellenben a gyártó költségeit fedezik. Ennek okán a jobb minőségű palackozott ásványvizek ára literenként kifejezetten magas.

Esetünkben a kiszállítás országos, és ingyenes, az üzemanyag, és egyéb logisztikai költségek terheit sem Te vállalod fel, de az egyéb, láthatatlan ráfordítások sem a vásárlóink pénztárcáját nyitják.

A kényelmedet szolgálja

Mi lehetne kényelmesebb annál, mint az ajtóig szállításnál.

A leginkább kiszolgáltatott korcsoport ebben az esetben a szépkorúak. Azok, akik már rengeteg tapasztalatot szereztek hosszú éveik során már nem cipelnek olyan egyszerűen 9-10 kilogrammos ásványvizes packokat.

A Monti házhoz szállítási szolgáltatása ajtóig, sőt akár automatáig szól. Rátermett kiszállítóink minden esetben segítséget nyújtanak, hogy ügyfeleink számára a rendelések teljesítése zökkenőmentes és kényelmes legyen.

Ha vendégeket hívsz meg, egészen új élményt nyújthatsz

Mitől válhat egy vendégsereg számára vonzóvá egy ballon víz?

Ha sokszor vagy Te a host/hostess, és szeretsz házigazda lenni, akkor ismered ennek az előnyeit. Egyrészt Neked sokkal kevesebb a feladatod. Nem kell mindenki kényelme miatt aggódnod, és higiénikusan oldod meg a legégetőbb kérdést, az italokat.

A vendégeid számára is teljesen más élmény lesz, ha csak egyszerűen oda sétálnak, és leengedik maguknak a vízüket.

Nem tűnik nagy változásnak, de hidd el, óriási a különbség.

Ne aggódj, ha kifogysz a készletből!

Ha azt akarjuk, hogy valami egyszerűen működjön, két fő célunk van: bárhonnan, bármikor.

Egyszerűen kezelhető webáruházunknak köszönhetően pár kattintással rendelheted meg kedvenc frissítődet, akármikor kifogysz a készletből.

Országos szállítási szolgáltatásunknak köszönhetően Magyarország bármely területére kiszállítjuk ásványvizünket.

Többet kapsz, mint az egészséged

A vízfogyasztás az egészséges szervezet egyik alapeleme. A fejfájás, szédülés, fáradékonyság, emésztőrendszeri problémák, teljesítőképesség hiánya mind visszavezethető a nem megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztáshoz.

Ezért elengedhetetlen, hogy tisztában legyél azzal, hogy milyen összetételű folyadékot fogyasztasz. Ásványianyag-tartalmát karsztvizünknek ide kattintva ismerheted meg.

Hogyan adhatsz még ennél is többet magadnak?

Ha nem csak belülről, de kívülről is támogatod immunrendszered.

Higiéniai termékcsaládunknak köszönhetően kíméletesen szabadulhatsz meg bőröd, és más felületek látható és láthatatlan szennyeződéseitől. Legyen az kéztisztító gél, kendő, vagy gyermekeink érzékeny bőrét jobban kímélő nedves törlőkendő, vagy felülettisztító, megrendelheted őket webáruházunkból.

Ha szeretnéd az egészséged magaddal vinni az egészséget, válaszd környezetkímélő cukornád kulacsunkat, vagy teljesen BPA mentes sportkulacsunkat. További információkért kattints a nevükre.

Válaszd az egészséget, kényelmet, és a valódi ásványvíz-élményt családod vagy munkahelyed számára és lépj be több ezer partnerünk közé. Ha kérdésed adódna, nem marad megválaszolatlanul, vedd fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink bármelyikén.