Blog

A víznek kizárólag pozitív hatása van rád. Mi a helyzet az üdítőkkel? Sok táplálkozási szakértő óva int ezek fogyasztásától, néhány azt javasolja, hogy egyszerűen hagyd el őket. Hogy miért?

Mire számíthatunk a jövőben? A kialakult (még nem nevezhető biztosan "korábbinak") helyzetnek köszönhetően rengeteget változott a fogyasztói attitűd, akár 1 év távlatában is. A higiéniai termékek népszerűsége hihetetlenül fellendült, ezzel együtt a tisztításhoz és a tisztasághoz való hozzáállásunk is erősödött.

Az egészségünk egyenes arányosságban van a vízfogyasztás mértékével. Tehát minél több vizet iszol, annál jobban érzed magad. Azonban ennél mélyebbre is áshatunk, egészen a mentális egészségig.

A víz fogyasztása az egyik legjobb dolog, amit tehetsz magaddal. Egyszerűen kimondható: "nem létezik rossz tulajdonsága". Természetesen rengeteg üdítőital vagy más folyadék alapanyaga, melyet előszeretettel fogyasztunk, az íze miatt.

Rengeteg alkalommal beszéltünk a víz egészségre pozitív hatásairól. Azonban egy kutatás bebizonyította, hogy nem csak a magánéletben, hanem a munkahelyünkön is hatalmas segítségünkre válhat.

Habár most egy kissé háttérbeszorult, de éppoly, sőt..., talán még fajsúlyosabb probléma a környezeti károkozás, azon belül a sivatagosodás és az aszály. Nem gondolnánk, hogy mennyire érintettek vagyunk itt, Közép-Európában mi is. Ez a nap világszinten is ennek az ügynek lett dedikálva. Június 17. a sivatagosodás és az aszály elleni küzdelem...

A legkisebbek védelme kifejezetten fontos a meleg hónapokban, hiszen ők igazán aktívak a szünidő alatt. Tudtad, hogy kevesebbet izzadnak, így a testhőmérsékletük szabályozása sem működik olyan magas szinten, mint a felnőtteké? Ezért most segítséget nyújtunk, hogyan lehet a gyermekek megfelelő hidratáltságát megoldani.

Elérkezett a naptári nyár. Ez hozza magával a kellemes időjárást, és az igazi, meleg napokat is. Végre egyre több programot lehet szervezni, és már bizonyára mindenkinek megjött a kedve egy kis szórakozáshoz, legyőzvén a vírust. Gyermekeink is hasonló cipőben járnak, és az egyik legjobb szórakozásuk a víz.

A víz a legsokoldalúbb elem. Az egyetlen, mely képes minden halmazállapotra, az életet és a tisztaságot is adja. Azonban rengeteg meglepetést is okozhat, akár fordulatot is. Igen, több híres filmben játszott főszerepet vagy mellékszerepet. Ezeket gyűjtöttük össze egy filmajánlóba, hogy mindig legyen mit néznünk.