Blog

Valószínűleg mindenkinek szembetűnő, hogy évről évre egyre több autó van az utakon. Az egyre több - jelenleg túlnyomórészt belsőégésű motorral rendelkező - gépjármű egyre több káros anyagot juttat a légkörbe. Ez nemcsak közvetetten, a klímaváltozás révén érint minket, hanem közvetlenül is. Az autók okozta ökológiai lábnyom csökkentésének érdekében...

Vízfajták

2022.06.16

Az egészségtudatosságban történő óriási léptékű, folyamatos fejlődése modern társadalmunknak a nyitott szemléletűek gondolataiból teljesen kitörölte azt a régi klasszikust, hogy "a víz, az víz".

Ha rendszeres sportolásra adjuk a fejünket, vagy már régóta űzzük, de csak most jött el a pillanat, hogy a táplálkozásra is maximálisan odafigyeljünk, ne feledjünk el egy nagyon fontos aspektusát sem az életmódunknak.

A tavasz a színek, a boldogság, a természet éledésének időszaka. No, meg a pollen egyre nagyobb térnyerése és a zsebkendők korszaka. Nem érdemes vakarni a szemünket, és köszörülni torkunkat, rengeteg természetes megoldás létezik az allergia leküzdésére.

Azt mindenki észreveszi, ha egészséges a bőrünk. Ilyenkor igazán sugárzunk és magabiztosak lehetünk. Rengeteg termék, kezelés remek megoldást nyújthat, ellenben nem mindig működhetnek úgy, ahogyan azt kívánjuk.

A stressz mindennapos. Bár ez a kijelentés egészen rosszul hangzik, sajnos valamely szinten mégis igazat kell adni neki. Ezek rendkívül különbözően támadhatnak, és így a megoldás is merőben eltérő lehet. Azonban van egy módszer, amelyet egészen biztosan csinálsz minden egyes nap, és nem is gondolnád mennyit segítesz a stressztűréseden.