Montivíz sikere a nemzetközi porondon

2024.05.03

Az ESQR (European Society for Quality Research) egy svájci szervezet, aminek a célja, hogy elősegítse a minőségtudatosságot azzal, hogy díjazza a legjobb gyakorlatokat, a kiválóságot és a technológiai innovációt világszerte. 2023-ban a Dubai-ban került sor az ESQR szakmai bizottsága által kiválasztott vállalkozások díjazására. Az eseményre a Montivíz is meghívást kapott a díj várományosaként.

Az ESQR-ról

Az ESQR egy független nemzetközi szervezet, aminek a missziója, hogy arra ösztönözze világszerte a vállalatokat, hogy erőforrást fektessenek az innovációba, a minőségfejlesztésbe és a társadalmi szerepvállalásba. A svájci székhelyű non-profit szervezet évről évre egy nemzetközi konferencia keretein belül nyújtja át több kategóriában a díjazottaknak az elismerést, ami a minőség iránti elkötelezettséget méltatja.

Története során az ESQR 144 ország számtalan vállalatára, szervezetére és oktatási intézményére gyakorolt pozitív hatást különböző programjával, konferenciájával, szemináriumával, és képzési programjával. Az ESQR egy olyan egyedülálló közösséget hozott létre, ahol a minőségi szemlélet iránt elkötelezett szakemberek és vezetők egymástól tanulnak, és nem félnek megosztani tapasztalataikat.

Az ESQR számtalan szektorból tömörít magába szakembereket. A szervezet működésében akadémia tagok, az ipar és a nemzetközi szervezetek képviselői vesznek részt. Emellett az ESQR együttműködik számtalan nagy vállalat vezetőjével, nemzetközi oktatási szervezetek tagjaival, gyártási szakemberekkel, mérnökökkel, tudósokkal és technikusokkal világszerte, hogy a díjat olyan vállalkozásoknak nyújthassák át, akik méltán megérdemlik.

Montivíz sikere Dubaiban

2023-ban Dubaiban került sor az ESQR díjátadójára, ahova 41 ország vállalatainak a képviselői kaptak meghívást, köztük a Montivíz. A Dusit Thani hotelben tartott eseményen a siker nem maradt el. A Montivíz az "Arany kategóriában" vehette át az elsimerést, amivel olyan nemzetkőzi cégcsoportokhoz zárkozott fel a 100%-ban hazai vállalkozás, mint a BMW és a United Airlines.

A Montivíznek nem ez volt az első sikere a nemzetközi porondon. A tavaly év elején a Superior Taste Award - kiemelkedő ízért járó nagydíjat nyerte el a balaton-felvidéki ásványvíz közel maximális pontszámmal. A díjról és az eseményről a linkre kattintva olvashatsz részletesen.

Miben rejlik a Montivíz sikerre?

A termék elsőre nem hangzik innovatívnak, hiszen csak hazánkban közel 100 ásványvíz forrás vize kerül palackozásra. Azonban pont ebben rejlik a Montivíz sikerének a kulcsa. A hazai vállalkozás célja a kezdetektől fogva - immáron több, mint 20 éve -, hogy a természet legértékesebb kincsét, a vizet érintetlen formában a fenntarthatóságot szem előtt tartva juttassa el az emberekhez. A vállalkozás többet nyújt ásványvíznél. A Montivíz egy komplett szolgáltatás, ami folyamatosan fejlődik a legújabb technológiai és technikai innovációk adaptálásával a fogyasztói igényekhez igazodva. Ismerd meg a Montivíz történetet a linkre kattintva.