Miért jó a ballonos víz otthonodban?

2020.11.12

Ha ballonos vízre gondolunk, sokaknak egy iroda, hivatal vagy üzem jelenik meg a szeme előtt. Pedig otthonunkban is épp úgy ki lehet használni. Megéri otthonra rendelni? Nem romlik meg a víz mire megiszom? Nem túl bonyolult? Sok kérdés körvonalazódhat ezzel kapcsolatban, és rengeteg tévhit kering a ballonos ásványvízről. Mi válaszolunk mindegyikre!


Tévhit: Biztos bonyolult megrendelni, és gond az utánrendelés!

Webshopunkon keresztül egyszerűen és gyorsan meg lehet rendelni a csomagajánlatainkat és ásványvizes ballonjainkat. Néhány kattintás és már útnak is indul otthonodba, ami akár másnap meg is érkezhet.

Tévhit: Sokkal drágább, mintha megvenném a boltban, és még szállítási költséget is fizetni kell!

Minimum három ballon rendelése esetén ingyenes a kiszállítás, így megspóroljuk az ásványvizes palackok cipelését is. Egyszerre persze nagy költségnek tűnhet megrendelni a ballonos ásványvíz csomagot, viszont liter árra leosztva egyáltalán nem drágább egy közép árkategóriás PET palackos ásványvíznél, viszont magas minőséget képvisel. A nagyobb kiszerelés mindig jobban megéri.

Egyszerű kézi pumpával azonnal fogyaszthatóvá válik a víz, nem szükséges költségesebb vízautomatát vásárolni vagy bérelni.

Tévhit: Megromlik a víz mire meginnánk!

Ballonjainkba a Balaton-felvidéki forrásunkból zárt rendszeren keresztül kristálytisztaságú ásványvizet töltünk. A palackozást követően közvetlenül kerül kiszállításra, gondosan ügyelve arra, hogy az ásványvíz megőrizze minőségét. Ballonjaink speciális szeleppel vannak ellátva, amelyek felbontás után is megakadályozzák, hogy a vizet szennyeződés érje, így nem kell aggódni, hogy csökken az élvezeti értéke.

Tévhit: Ez sem környezetbarát, ugyanúgy műanyaghulladék válik belőle!

A műanyag palackok esetén nagy problémát jelent, hogy alig fele kerül csak újrahasznosításra. A másik fele jobb esetben a kommunális hulladék között végzi, rosszabb esetben szemétként a természetben. Ezzel szemben a Montivíz maga gondoskodik a ballonjairól. Az üres ballonokat elszállítja, az ép ballonokat újratölti. A hibásakat pedig teljes mértékben újrahasznosítjuk, amire általában 60 újra töltés után kerül sor.

Tévhit: Nehezek a ballonok és bonyolult őket felszerelni!

A zsugor ásványvizet le kell emelni a polcról és onnan haza cipelni. Ezzel szemben mi a ballonokat egyenesen otthonodba visszük, ami - valljuk be - nagy könnyebbség. Ha kézi pumpát használunk, elég csak a kupakot leszedni a ballonról. Vízadagoló esetén a ballont rá kell helyezni a gépre. Attól se kell félni, hogy kifolyna a víz a művelet közben, védőszelep megakadályozza a szivárgást.

Tévhit: Ezek a mai gépek arra vannak kitalálva, hogy minél előbb elromoljanak

Montivíz számára a legfontosabb a minőség. A vízadagolók esetén sincs ez másképp. Vízautomatáink minőségi európai gyártmányú gépek, amelyeket hosszútávú megbízható működésre terveztek. Munkatársaink pedig félévente ütemezett karbantartás keretein belül elszállítják a gépet és egy teljesen felújított vízadagolót helyeznek ki helyette otthonra, hogy egy pillanatig se maradj senki éltető Montivíz né 

Tévhit: Mindegy melyiket iszom, az a lényeg, hogy ásványvíz legyen.

Ásványvíz és ásványvíz között hatalmas különbségek lehetnek, nem csak ízben hanem minőségben is. Ha fontos neked az egészséged, és számít az íz is, akkor a Montivíz kiváló választás. A Káli-medencében felszínre törő karsztvizet érintetlenül töltjük ballonjainkba, így megőrizve annak frissességét és minőségét. Finom, selymes íze kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmának köszönhető, ami szervezetünk egészségéhez is hozzájárul.

Már csak egy kérdés merülhet fel: Bubis vagy nem bubis?

Igen, több vízadagoló gépünk szóda funkcióval is rendelkezik. Egy gombnyomásra friss és finom szóda varázsolható az ásványvízből! Ha pedig teázni szeretnénk, akkor se kell a vízforralót segítségül hívni, vízadagolóink forró vizes funkcióval is el vannak látva.

Maradt még megválaszolatlan kérdés?

Fordulj hozzánk bizalommal! Válaszd a kiváló magyar Monti ásványvizet otthonodba is. Döntéseddel hozzájárulsz egy fenntarthatóbb jövőhöz is! Nézd meg ajánlatainkat webshopunkban és rendeld meg még ma néhány kattintással!