Mi történik ballonjainkkal miután kifogynak?

2020.11.05

Egyszerű a válasz rá, teljes mértékben újrahasznosítjuk őket! Alapos tisztítás után ballonjainkat újratöltjük ásványvízzel. Amit ti ebből láthattok az csupán annyi, hogy az üres ballonokat elszállítjuk és helyettük új teli ballonokat viszünk. Most megmutatjuk, a kettő között mi történik! 

Montivíz üzeme - Monostorapáti
Montivíz üzeme - Monostorapáti

A kiürült ballonokat a festői szépségű Eger-patak völgyében fekvő Monostorapátiba szállítjuk. Üzemünkben először ellenőrizzük a ballonok állapotát. A ballonok élettartama körülbelül 60 újratöltés. A hibás ballonokat szelektáljuk, és teljes mértékben újrahasznosítjuk a műanyagot. Az ép ballonok pedig a magyar gyártmányú gépben kezdik meg útjukat, hogy újra varázsolják őket. Első lépésként a kupak kerül le róla, ami szintén újra hasznosításra kerül. 

Majd következik a külső tisztítás, magas nyomású víz használatával. Ha ez megvan, jön a háromfázisú belső tisztítás. Ezt követően kerül újra a makulátlan tisztaságú ballonokba a Monti ásványvíz. 

A 200 méter mélyről felszínre hozott ásványvizet egy teljesen zárt rendszeren keresztül a legszigorúbb higiéniai és minőségi előírásoknak megfelelően töltjük a ballonokba. A víz minőségét az ÁNTSZ akkreditált vizsga laboratóriumában heti ütemterv szerint ellenőrizzük. 

A teli ballonokra rákerül a kupak, amely hermetikusan lezárja, így megőrizve az ásványvíz minőségét és frissességét. Már csak a címke van hátra: ha ép, már indul is útjára a régi új ballon. Ha viszont sérült, kap egy újat a három színes címke közül útravalónak. 

Ha nem mindegy neked a minőség és az íz, válaszd a kiváló magyar Monti ásványvizet! Nézd meg ajánlatainkat és rendeld meg még ma otthonodba!

A régi új ásványvizes ballonok
A régi új ásványvizes ballonok