Az egészséges elegancia

2021.01.28

Napjainkban az egészség a legfontosabb. Nem alkuszunk meg, ha higiéniáról van szó. Fontos szempont a kezelhetőség és a megbízhatóság. Gépeink folyamatos karbantartási procedúrán esnek át félévente valamint szervízszolgáltatásunknak köszönhetően a váratlan meghibásodásokat is kezeljük. A designról ellenben nem esett szó. Itt a limitált ideig kapható Canaletas automata!

A környezetbe illeszkedő vízadagoló

Modern, letisztult eleganciája kiváló dísze lehet irodáknak, üzlethelyiségeknek, vagy akár otthonunknak is! Rozsdamentes acélból készült ház, melyhez jár egy hasonlóan formatervezett pohártartó, amelyet akár le is szerelhetünk.

Nem kell aggódni, hogy a gép sok kompromisszumot igényel, elég neki egy áramforrás. A beszerelésről gondoskodnak munkatársaink! A vásárlás is kényelmes, hiszen megrendelhető webshopunkból. A kiszállítás akár 1-2 napon belül is megtörténhet!

A gép kiválóan alkalmas irodák vízigényének kielégítésére is, hiszen akár 15-20 főt is elláthat a Monti természeti kincsével.

A Monti kék aranya

Egy ilyen letisztult, vonzó külsejű géphez mi az, ami igazán illik? A tökéletes ásványvíz. A Montivíz Monostorapátiban tör a felszínre, méghozzá nem is akármilyen utat bejárva. A víz évezredekkel ezelőtt beszivárgott bolygónk alsóbb rétegeibe, miközben kőzetek, ásványok szűrték. A természetes körforgásnak köszönhetően ez újra a felszínre érkezik. Ebben a tiszta, érintetlen állapotában palackozzuk mi a vizet, hogy épp olyan gazdag kincset fogyaszthassanak ügyfeleink, mint ahogyan azt az anyatermészet megalkotta.

Környezetvédelem

A ballonos ásványvizek sokkal környezetkímélőbbek, mint bármelyik PET-palackok. Gondoljunk csak bele! Jelentős százalékban autóban szállítjuk a megvásárolt zsugor ásványvizet, melyet akár több használat után újrahasznosítunk. Ellenben egy 19 literes víz több, mint 12 palack víznek felel meg. Így csak egy újrahasznosítandó műanyagot kapunk. Természetesen ezek újrahasznosításáról, elszállításáról, tisztításáról gondoskodunk mi.

Mit kapsz a vásárlással?

Tiéd lesz az elegáns, hideg/forró Canaletas vízadagoló automata, melyhez a pohártartó ajándék, opcionálisan eltávolítható. Továbbá adunk hozzá 4 ballon Monti természetes ásványvizet, így nem csak szépséget, de egészséget is nyersz. Vásárlást követően kiszállítjuk, és üzembe helyezzük a gépet, munkatársaink gondoskodnak a kényelmedről.

További információt a megrendelésről itt találsz.