Kinek 
ajánljuk?

Elegáns megjelenése és megbízhatósága ideálissá teszi kisebb-nagyobb irodákban vagy üzlethelyiségekben, ahol a praktikusság mellett az esztétika is fontos.

Orvosi rendelők, kozmetikai,- és fodrászszalonok, irodák vagy akár otthonod alapfelszereltségévé válhat a hideg/forró vízadagoló.

Minőség és elegancia

Az európai gyártmányú Canaletas vízadagoló rozsdamentes acélból készül, ami elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöz gépünknek. A vízadagoló akár 5-15 fő kényelmes kiszolgálására alkalmas.


Láthatatlan szolgáltatás

Webshopunkon keresztül kényelmesen, néhány kattintással házhoz rendelheted az ásványvizet, amelyet munkatársaink akár másnap ki is szállítanak, az üres ballonokat pedig elszállítják. 

Karbantartás és szerviz is igénybe vehető, amiket cégünk munkatársai végeznek.


Mitől különleges a Monti ballonos ásványvíz? 

Természetes elegancia

A Canaletas gépben találkozik a természet adta kincs és a modern elegancia. Ballonjainkba a Bakony kőzetei szűrte természetes ásványvizet érintetlenül töltjük monostorapáti üzemünkben. 

Selymes íz

A Monti természetes ásványvíz kristálytiszta vize ásványi-anyagokban gazdag, ami selymes és finom ízt kölcsönöz az ásványvíznek.

A fogyasztóink visszajelzése garancia a minőségre!

Ballonba zárt egészség

A Monti ásványvíz ásványi-anyagokban gazdag, ami hozzájárul szervezetünk egészséges működéséhez. Többek között magas kalcium, magnézium és kálium tartalommal bír, valamint nátrium tartalma alacsony.


A csomag tartalma:

  • Canaletas vízadagoló
  • Kiváló minőségű, rozsdamentes acél kivitel
  • Hideg és forró víz funkcióval
  • Formatervezett, attraktív dizájn
  • A pohártartó opcionálisan eltávolítható
  • A vízadagoló kihelyezése
    (Az ásványvíz webshopunkon keresztül egyszerűen újrarendelhető.)

Fordulj hozzánk bizalommal!

Ha szeretnél többet tudni, olvasd el korábbi cikkeinket a témában, melyeket itt találsz vagy keresd ügyfélszolgálatunkat!

kapcsolat@montiviz.hu


(06 1) 412-3717