A vízadagolók 4 embertípusa

2021.10.01

Minden munkahelyen vagy épp otthonban megtalálhatók. A négy személy, akikre mindig igaz valamelyik.

1. A legkisebbek

Elsősorban az otthonunkban de akár iskolákban és óvodákban találkozunk velük. Ők a jövő korosztálya, a kisgyermekek.

Számukra a vízadagoló használata egy külön érdekesség, egy lépés a NAGY felnőtté válás rögös útján. "Nézd, tudtam magamnak adni vizet!", hangzott el sok gyerekszájból, mikor automatáinkat kezelték. Sok rajzot is ihlettünk a kérdéssel, hogy mi jut eszükbe a Montivízről. Az eredményt ide kattintva tekintheted meg.

Vizünk gyermekek számára is bátran fogyasztható, sőt, még ajánlatos is. Magas kalcium és magnézium tartalom az idegrendszer és a csontok fejlődésében kulcsszerepet játszik. Bővebben az összetételéről itt olvashatsz. A gépek kezelése is egyszerű, nem szükséges hozzá mérnöki doktorandusz, hiszen csak néhány gombról beszélünk.

2. A "híreim vannak"

Egy irodaházban dolgoztok, sőt, talán egy irodában a barátnőddel és barátoddal. Alig találkoztok, és csak néha tudtok megbeszélni közösen témákat, mindig van valaki a közelben.

Kivéve egy alkalmat.

Megírod neki, hogy "a vízadagolónál találkozzunk", és már meg is van. Megtaláltátok azt a tulajdonképpen teljesen privát burkot, amit valami varázslatos módon a vízadagolók adnak. Mi sem tudjuk megmagyarázni, de így van. Ha ott találkoztok, akkor beszélgettek, és nem csak felületesen, nincs "small talk". Ott bizony, mint a pszichológusok foteleiben és ágyaiban megnyílik mindenki. Igen, az automaták kibírják, ha rátámaszkodunk közben.

Megbeszéltétek, amit akartatok? Biztos van még egy, amit elfelejtettél. Mint a régi klasszikusban, mikor Columbo hadnagy az ajtóban sarkon fordul: "csak még egy kérdés...".

3. Aki mindig szomjas

Hogy csinálja? Nem értem.... Hányadik alkalommal töltöd újra a kulacsod? Hogy lehet ez?

Alapvető tévhit, hogy literre, sőt, pohárra pontosan meg van határozva, hogy mennyi egy ember vízszükséglete. A 8 pohárról és a 2 literről szóló örökérvényű igazságok már meg lettek cáfolva, sok más tévhittel együtt, melyeket összegyűjtöttünk egy csokorba, melyet ide kattintva érhetsz el.

Mindig van egy kolléga, aki ezt tökéletesen meg is erősíti. Akárhányszor találkozol vele, ő a ballonoknál lesz, és mindig az üres kulacsát tölti újra. Ha kifejezetten jó viszonyt ápoltok, úgy a 2-es pontban leírt személlyel azonosul ő is, és megálltok néhány kósza mondat erejére. Őszintén, mi minden partnerünket egyaránt szeretünk, de őket mindig egy árnyalatnyival jobban.

4. Aki mindent ott felejt

Jaj...

Kollégánk elmegy az automatához. Fülén a telefon, kezében toll és egy pohár. Mire visszaér az irodába, a zsebében telefon, a kezében egy teli pohár, de a toll sehol.

Igen, róla beszélünk. Arról a munkatársunkról, aki bármit ott tud felejteni az automatánál. Mindig pontosan tudja mindenki, hogy hányszor ivott, és mikor, hiszen már mindenki ismeri, és tudja, hogy az a toll az övé. Ha nem toll, akkor egy fontos papír. Vagy éppen a telefonja, de az is lehet, hogy a szendvicse. Szélsőséges esetben a széke, vagy az iroda dísz fikusza (jóllehet ezek már egészen ritka esetek).

Ők azok, akik mindig elképesztően hálásak, ha visszaadod nekik, miután megtaláltad, és rendszerint sosem tudják, hol hagyták el. Így (is) alakulnak ki a közvetlen munkatársi kapcsolatok.

Melyikkel tudsz azonosulni? Van olyan kollégád, akire teljesen illik a leírás? Egy sem? Akkor lehetséges, hogy Te vagy az!

Válaszd a Monti természetes ásványvíz szolgáltatásait munkahelyeden vagy otthonodban. Kényelmesen, egészséges, és még ezeken felül a kollégáiddal is jobban megismeritek egymást. Vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.