6 ok, hogy miért rendelj házhoz ásványvizet

2021.08.05

Igen, a víznek rengeteg pozitív hatása van. Igen, a víz a legegészségesebb. Igen, a házhoz szállításnak is több pozitív hatása van. Melyek ezek?

1. A lehető legjobb minőségű vizet ihatod.

A vízvezetékek országszerte rendkívül változó minőséget tudnak produkálni. Ez akár belföldi utazásaink során is feltűnhet nekünk. Ennek okán nem is lehet igazán bízni a csapvízben. Természetesen a nagyobb településeken ezek minden egészségügyi normának eleget tesznek, azonban nem biztos, hogy egészségesek is. Egy igazán jó vízszűrővel sokat segíthetünk ezen, de ezek közül kevés rendelkezik a Nemzeti Népegészségügyi Központ tanúsítványával. Ilyennel rendelkezik, amelyet tőlünk is megvásárolhatsz webáruházunkból, szintén a kényelmes házhoz szállítási szolgáltatásunkon keresztül.

Azonban van még egy lépés, amelyet megtehetsz az egészségedért. Ez az ásványvíz, mely egy módon lehet tökéletes, ha tisztán a természet adja. A mesterségesen hozzáadott ásványi anyagok kevesebb értékkel bírnak a szervezetednek, mint azok, amelyeket a természet szűrt, és kristálytiszta víz tör fel a forrásokból. Mint ahogyan ezt tőlünk megvásárolhatod.

2. Időt spórolsz.

A vizünk rendelésével rengeteg feleslegesen elpazarolt, vásárlással töltött időtől szabadíthatod meg magad. A zsugor cipelésének elfelejtése sem utolsó. Teljes, országos lefedettségünknek hála gyorsan, akár másnapra kiszállítjuk a megrendelt vizeket. Neked ez mennyi időbe telt? Maximum 5 percbe. Regisztrálj itt, a weboldalunkon, rendeld meg az első szállítmányodat, mi pedig innentől mindent a kezünkbe veszünk, Neked már csak a vizet kell. Egyszerűnek hangzik?

3. Több folyadékot fogyasztasz.

Rengeteg negatív hatása van a szervezetedre, ha dehidratálttá válik, mert egyszerűen nem tudtál figyelni a megfelelő mennyiségű, és gyakoriságú vízfogyasztásra. A bőröd, az elméd, a szervek megfelelő működése, mind megsínyli, ha nem iszol eleget. Azonban a tiszta, egészséges ásványvíz mindig ott lesz, és motivál, eszedbe juttatja a hidratálást. Ha ezt magaddal szeretnéd vinni, úgy egészség csomagunkban a vízrendelés mellé kulacsot adunk ajándékba, a higiéniai termékekkel együtt, hogy a tisztaság is téged szolgáljon.

4. Egészségesebb élet, és étel

Sok ételhez használsz vizet. Nem, nem a főzésre gondolunk, hanem az előkészítésekre, a fűszernövényeid öntözése és több, más folyamatokra. Érzed az ízkülönbséget a csapvíz és a minőségi karsztvíz között? Az pontosan az, amit majd ezek után tapasztalsz majd. Így még egy forrásból csökkentheted az esélyét, hogy olyan káros anyagok jussanak a szervezetedbe a vezetékes vízből, amelyek például a vesekő kialakulásáért felelősek.

5. Pénzt takarítasz meg.

A víz palackozása, kezelése, utaztatása, forgalmazása, de még a címkék nyomása is mind olyan költség a palackozott víz gyártóinak, amelyek az eladási árba vannak kalkulálva és akkor még nem is beszéltünk a forgalmazó hasznáról. Ezen felül az üzemanyagköltségekről ne is beszéljünk. Ezeket egytől egyig elhagyhatod, ha a házhoz szállítási szolgáltatásainkat választod. Áraink pénztárcabarátok, és ehhez hihetetlen egészséges, magas ásványi-anyag tartalmú, természetes karsztvizet adunk, melynek forrása a Káli-medencében található.

6. Környezetbarát

Végül, de nem utolsó sorban a ballonos ásványvíz használata környezetbarát. Sokkal kevesebb műanyaghulladékot termel, egy ballon kitesz közel 13 darab 1,5 literes palackot. Ezeket felhasználás után gondos tisztításnak vetjük alá, attól független, hogy a szolgáltatásaink minőségének hála a víz sosem érintkezik a külvilággal, kizárólag a poharadban. A házhoz szállítással sokkal kevesebb káros anyag kerül a levegőbe, hiszen egy autó rengeteg háztartást láthat el vízzel minden nap.

Válaszd Te is szolgáltatásainkat. Rendeld meg webáruházunkból a Neked megfelelő csomagot, vagy keress fel minket elérhetőségeink bármelyikén.