Hogyan segít a Montivíz a szépkorúaknak?

2021.11.18

Kiemelten fontos minden generáció egészsége. Ez sokszorosan igaz a szépkorú, idős társainkra is, melynek szerves része a megfelelő minőségű, és mennyiségű vízfogyasztás is.

Az ásványvizünk

A Monti természetes ásványvíz kizárólag magyar forrásból, a Káli-medencében található Monostorapátiból ered. Több száz méter mélyről nyerjük, melyet a Balaton-felvidék sziklái, és talaja szűr karsztvízzé.

Ennek a természetességnek köszönhetően nincs szükség vegyszeres tisztításra, sem különböző szűrőkre, mint például a homok, aktív szén, kavicságyak, vagy éppen vastanalítás.

Összetétele

Magas ásványi-anyag tartalmának köszönhetően egyedülálló módon segít egészségünk megőrzésében. Idősebb korú társaink számára elengedhetetlen anyagokat nagyobb mennyiségben tartalmazza, így segítve mindennapjaikat. A magas kalcium, magnézium, és kálium tartalom együtt támogatja a csontok erősségét, az idegrendszer ellenálló képességét, a mentális egészséget, valamint az anyagcsere megfelelő működését.

Továbbá nem tartalmaz nehézfémeket, mangánt, arzént, vasat, valamint alkalmas nátriumszegény diétához is.

Ásványianyag-tartalom:

Összes oldott ásványianyag-tartalom: 593,0 mg/l

Hidrogén-karbonát: 470,0 mg/l

Magnézium: 46,7 mg/l

Nátrium: 6,0 mg/l

Kalcium: 87,0 mg/l

Kálium: 1,5 mg/l

Hatósági minősítésekről, díjainkról az ide kattintva nyújtunk tájékoztatást.

Szolgáltatások

A Montivíz szolgáltatásai rendkívül magas fokon segítik a szépkorúak mindennapjait.

Házhoz szállítás

Nem minden otthonban megfelelő minőségű a vezetékes víz, sőt az ország néhány területén a silány vagy megromlott minőségű csövek okán még akár ólmot, klórt és egyéb szennyeződéseket tartalmazhat.

Továbbá nem mindenkinek megfelelő az utólag kezelt csapvíz. Ez esetekben sokszor kényelmetlenül, vagy csak hozzátartozók segítségével megoldható a PET-palackos ásványvizek megvétele. Ez a megoldás nem csak környezetszennyező, de még sok hátráltató körülmény is felütheti fejét.

A Montivíz teljes, országos lefedettséggel, saját szállítókkal juttatja el otthonokba a természetes ásványvizet. Igen, a legfelső emeletekre is, így nem kell aggódni az időskorúaknak a cipekedés miatt.

Felhasználás

A legmegfelelőbb megoldás az otthonokba a kézi pumpás szolgáltatásunk, melyet akár 3 ballon ásványvíz megrendelése után ajándékba adunk, így biztosítva a biztonságos felhasználást. Megrendelhető biztonságosan webshopunkból ide kattintva.

További lehetőségek a modern automatáink megvásárlása, valamint akár bérlése is. Bérlés esetén teljes körű karbantartással, valamint szervizzel nyújtunk tökéletes felhasználási élményt. Ebben az esetben félévente teljes tisztításon esnek át a készülékek.

Legújabb automata bérlést nyújtó ajánlatunkról bővebben ide kattintva tájékozódhatsz.

Fontos számunkra az egész család egészsége nem csak a munkahelyeken, de az otthonokban is. Webshopunkban több, kedvező csomagajánlatot, valamint a felhasználást segítő kiegészítőket talál. Amennyiben bármilyen kérdés merül fel, keresse ügyfélszolgálatunkat elérhetőségeink bármelyikén.