BALLONOS VÍZ ÉS KAPSZULÁS KÁVÉ

Újratöltve!

Montivíz és olasz kávé - a frissítő páros 

Ezzel a praktikus csomaggal két legyet üthetsz egy csapásra, hiszen kézi pumpás ballonos ásványvíz csomagunkat most kapszulás kávé kíséretében is megvásárolhatod. Ráadásul az Adesso kapszulás kávégépet most ajándékba adjuk!

Vásárolj meg 4 db 19 literes ballonos ásványvizet és 200 db kávékapszulát, mi pedig a "szerszámokat" ingyen biztosítjuk hozzá, vagyis a kézi adagoló pumpát a ballonos vízhez és a kapszulás kávéfőzőt ajándékba adjuk.

Azokra is gondoltunk, akik a családban nem isznak koffeintartalmú kávét! Nekik 100 db Tramonti koffeinmentes kapszulát küldünk ajándékba.

Mindezért pedig el sem kell hagynod otthonod, hanem egyenesen ajtód elé szállítjuk.

A csomag tartalma tehát:

  • 4 db 19 literes Monti ballonos ásványvíz

  • 200 db Splendido/Maggiore kávékapszula

  • Ajándékok:

    • kézi pupás adagoló a ballonos vízhez

    • Adesso kapszulás kávéfőző fekete vagy fehér színben

    • 100 db Tramonti koffeinmentes kávékapszula

Csapj le most az ajánlatra, hiszen csak a készlet erejéig tart!

Ismerd meg a kávéinkat!

A Monti Café kapszulás kávéival Szardínia szigetének titkát és egyben kedvenc élénkítő italát hozzuk el Neked. Kávéink kizárólag gondosan válogatott alapanyagból készülnek modern és tiszta környezetben, ám a hagyományoknak megfelelően pörkölőmester felügyelete alatt.

Monti Café kapszulák

Monti Café Splendido: Telt ízű, gazdag aromájú 100% Arabica kávé, ami a legkritikusabb kávérajongókat is elbűvöli.

Monti Café Maggiore: A szokásosnál magasabb koffeintartalmú kávé, amely 70% Arabica és 30% Robusta kávét tartalmaz. Kiváló választás egy nehéznek ígérkező nap elején, vagy hosszú kávéként fogyasztva.

Monti Café Tramonti: Koffeinmentes Arabica kávénk kompromisszummentes alternatíva a késői órákra, gyerekeknek és mindenkinek, aki nem fogyaszthat koffeint.

A Monti ballonos ásványvízről

A MONTI természetes ásványvíz a Balaton-felvidéki Tapolcai-medencében, az Eger-patak völgyében fekvő Monostorapátiból származik. Az évtizedek óta a felszín alatt lévő, mészkőrétegek által védett ásványvizünk 200 méter mélyről tör fel. Ásványi anyag tartalma, minősége rendkívüli, semmilyen kezelést nem igényel. Nincs szükség homokszűrőkre, kavicságyakra, aktív szénre, vegyszerekre és membránokra. Nincsenek mérgező anyagok, amelyeket el kellene távolítanunk, és nem kell hozzáadnunk semmit, mert amire szükség van, azt már akkor tartalmazza, amikor felszínre hozzuk. A mi dolgunk az, hogy ezt a minőséget megőrizzük úgy, ahogy ez a csodálatos vidék létrehozta, és eljuttassuk hozzád.