Klasszikus kék - a Monti és 2020 színe

2020.10.01

Amikor 2019 december 31-én átfordult az óra 24.00-ról 00.01 percre, még senki sem gondolta, hogy milyen elképesztő és szürreális év lesz 2020. Pedig már maga a 2020-as szám is rendhagyó. Ennek a különleges évnek a színe a klasszikus kék, ami egyúttal a Montivíz színe is, arculatunk meghatározó eleme.

Pantone színek

A Pantone színskála egy egységes "nyelvezet", melyet azért hoztak létre, hogy a tervezők és a gyártók szerte a világban megértsék egymást, ha színekről van szó. Ha valaki erről a skáláról választ színt, akkor biztosak lehetnek benne a megrendelők, és a gyártók is, hogy nem lesz eltérés a színminta és a késztermék között.

A Pantone színskála 1114 színből áll, mindegyiknek van egy egyedi száma és egy neve.

Minden évben kijelölnek egy színt, melyet alapos trend analízis és szakértői tanácskozás előz meg. 2020-ban pedig a választás a Klasszikus Kék színre esett, mely történetesen a Montivíz arculati színe is :).

Mit sugároz a Klasszikus kék?

A klasszikus kék egy időtlen, telt szín, mely egyszerűségében elegáns. Ez az árnyalat nyugalmat, erőt sugároz, szemünket rajta jártatva felébreszti vágyunkat arra, hogy megbízható alapokra építsünk. Segíti agyműködésünket a koncentrációban és a tisztánlátásban.

A Monti is ezt a színt választotta

A Montivíz megbízható szolgáltatását, állandó rendelkezésre állását, tiszta, egészséges, saját kútból származó ásványvizét a lehető legjobban képviseli a klasszikus kék szín. Biztos alapokon, tiszta háttérrel és tiszta ásványvízzel szeretnénk ellátni az otthonokat, irodákat, üzemeket.

Érdekesség, hogy 2021-ben a vízkék lesz az év Pantone színe :)

Nézz körül kínálatunkban, és rendeld házhoz a ballonos ásványvizet!