Hogyan őrizhetjük meg egészségünket a járvány idején?

2020.05.07

A nagy bezártság után lassan újra beindul az élet, de még mindig nagyon kell figyelnünk, hogy megőrizzük egészségünket. Mit tehetsz azért, hogy egészséges maradj? E kérdés megválaszolására szedtük össze a legfontosabb óvintézkedéseket.

Maszk használat

Az üzletek újra kinyitottak, de mindenképpen maszkot kell hordani, ha belépsz. Bármilyen orrot és szájat eltakaró maszk megfelelő, de fontos, hogy az egyszer használatos maszkot rendszeresen cseréld, a textilmaszkot pedig minden használat után kimosd, kivasald.

Ha nem szeretnél vásárolni, egyszerűen varrhatsz is magadnak maszkot pamut anyagból. Itt egy egyszerű videós segédlet, letölthető szabásmintával: https://www.youtube.com/watch?v=JR5yb4sFDTo

Kézmosás

Már csapból is az folyik, hogy gyakran moss kezet, legalább 20 másodpercen keresztül szappannal és folyó vízzel. Azonban nem árt hangsúlyozni ennek az egyszerű lépésnek a fontosságát. 

Tarts távolságot, szellőztess sokat

Továbbra is nagyon fontos betartani, hogy megfelelő távolságot tarts, és ha többen tartózkodtok egy helyiségben, akkor gyakran szellőztess.

Fogyassz megfelelő mennyiségű és minőségű vizet

Végül, de nem utolsó sorban hangsúlyozzuk, hogy mennyire fontos a folyadékbevitel. Szervezeted ellenállóképessége csak megfelelő folyadékpótlás mellett működik jól, ezért igyál sok ásványvizet, vizet. Ne feledd, hogy a Montivíztől akár házhoz is tudod rendelni az érintetlenül ballonokba töltött természetes ásványvizet. Munkatársaink a megfelelő óvintézkedések betartása mellett szállítják ki a megrendeléseket.

Nézz körül ajánlataink között, hogy elegendő minőségi Monti ásványvíz álljon rendelkezésedre!