Hogyan biztosítjuk páratlan minőségét vizünknek?

2021.07.08

A Montivíznél büszkék lehetünk mindenre, amelyet a küldetésünknek, célunknak tűztünk ki. Hogyan juttatjuk el, milyen szolgáltatást nyújtunk, hogyan biztosítjuk a páratlan minőségét vizünknek?

Az élelmiszerbiztonság

Senkinek nem kell kevesebb, mint a legtisztább, legfrissebb, ízletes víz. Akár használod ezt a reggeli kávéhoz, vagy a mindennapokban segít, a legfontosabb a minőség.

Üzemünkben HACCP rendszer került bevezetésre, mely a legelterjedtebb élelmiszerbiztonsági kockázatkezelő rendszer. Ezt rengeteg nemzetközi, és globális vállalat használja. Ez azt jelenti, hogy a gyártás során a legszigorúbb kritériumoknak kell megfelelnünk.

A legnagyobb örömmel kijelenthetjük, hogy nem csupán megfelelünk, hanem túl is szárnyaljuk ezeket. Ezt az ÁNTSZ akkreditált vizsgálólaboratórium által biztosított kémiai és mikrobiológiai ellenőrzéseknek köszönhető.

Nem alkuszunk meg, ha az ügyfeleink egészségéről beszélünk.

A forrás és a víz

Nem csak a biztonsági előírások fontosak, hanem maga a forrás is.

Büszkék lehetünk magyar termékünkre, hiszen a mesés Balaton-felvidéki Tapolcai-medencében, az Eger-patak völgyében fekvő Monostorapátiból származik. Csodálatos a természet, hiszen a 200 méter mélyről feltörő vizünket mészkőrétegek szűrik. Ennek köszönhető ásványi anyag tartalma mely számos pozitív hatással bír egészségünkre.

Nincs szükség tehát kezelésre, hozzáadott anyagokra, és nem terhelik mérgező nehézfémek. Ennek köszönhetően íze is sokkal jobb, mint bármely fajta csapvíznek, vagy tisztított víznek, vagy utókezelt folyadéknak.

Automatáink, kézi pumpáink

Természetesen pont ugyanannyira fontos, hogy milyen eszközön keresztül jutnak hozzá a vízhez ügyfeleink.

Ezek a gépek rendszeresen karbantartottak, és minden igényt ki tudnak szolgálni, akár beszéljünk védőitalról, vagy az otthon kényelmében felhasznált folyadékról.

Több színben, formában elérhetők, legyen az elegáns, legyen az modern, hogy minden helyszínen illeszkedjen a környezethez, és az ízlésünkhöz. Szeretnénk teát, kávét fogyasztani, élünk-halunk a szénsavas vízért, szódáért, úgy is megtalálhatjuk a számunkra tökéletes automatát.

Otthoni szolgáltatásainknak köszönhetően egy igazán kényelmes és költségkímélő megoldást is biztosítunk. Kézi pumpáinknak köszönhetően bárki egyszerűen hozzájuthat ehhez a vízhez, hogy ne kelljen fáradni és akár a kanapén ülve is elérjük.

Szolgáltatásaink

Az élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelően és a páratlan minőségű forrásunknak köszönhetően megtehetjük, hogy egy teljes mértékben zárt rendszeren keresztül, azonnal a ballonokba tölthessük a felszínre hozott vizet, a legszigorúbb higiéniai és minőségi követelményeket szem előtt tartva.

Ez után következik a szállítás. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően az ország bármely pontjára kiszállítunk, akár másnapra is. Az emeletek sem jelentenek gondot fáradhatatlan szállító kollégáinknak.

Szervizszolgáltatásainknak hála a szállítástól független a lehető leggyorsabban ellenőrizzük az esetlegesen felmerülő hibákat automatáinkban, követve ügyfeleink preferenciáit.

Rendszeresített karbantartásunk biztosítja, hogy ezek a gépek tiszták maradjanak belül is, hogy minél tovább szolgálhassák a munkahelyen vagy az otthonokban az igényeket.

Rendelési hálózatunknak köszönhetően akár telefonon (+36 1 412 3717), akár emailen, akár webhelyeinken, akár rendszeres, állandó szállítással tudjuk kezelni a kéréseket, megrendeléseket.

Légy Te is ügyfelünk!

Az ország bármely pontján, legyen az irodaház, üzem, otthonunk, elszállítjuk a páratlan minőségű természetes karsztvizünket.

Vedd fel velünk a kapcsolatot az említett elérhetőségek bármelyikén, és rendeld meg a számodra legmegfelelőbb automatával vagy kézipumpával és tartozz több ezer elégedett és egészséges ügyfelünk köréhez.