Ballonos vagy hálózati vízadagoló?

2020.05.20

Hideg/meleg/szénsavas víz egy gombnyomásra

Egy ideális világban mindent megkaphatunk várakozás nélkül. Ha csak egy gombnyomás választ el a hideg szódától vagy a forró teától, akkor egy kicsit közelebb kerülhetünk ehhez az ideális világhoz. Mind a ballonos vízadagolók, mind pedig a hálózati automaták képesek erre, de nézzük meg pontosan, hogyan is működnek ezek.

Ballonos vízadagoló

A természetes ásványvíz fogyasztása nagyon egészséges, és ízélményben is ez a legjobb. Ha igyekszel környezettudatosan élni, akkor válaszd a Montivíz ballonos vízadagolóját, hiszen a ballonokat alapos tisztítás után újratöltjük, így a Monti ásványvíz fogyasztásával nem termelsz hulladékot.

Hideg, forró és szénsavas vizet egyaránt lehet adagolni vele, de ha nem szereted a hideg vagy a szénsavas vizet, akkor egyszerűbb hideg/forró vagy hideg/szobahőmérsékletű gépek is rendelkezésre állnak.

A Montivíz vízadagoló automatáinak többsége rejtett kifolyócsővel ellátott, ez azt jelenti, hogy nem lehet megérinteni a víz forrását, így sokkal higiénikusabb a használata, a maszatos gyermekkezek miatt sem kell aggódni.

A Monti ballonos ásványvizet munkatársaink ajtód elé szállítják, és a gépek tisztítását, karbantartását is elvégzik.

Hálózati vízadagoló

Ha hálózati vízadagolót használsz, akkor le kell mondanod a kiváló monostorapáti ásványvíz fogyasztásáról, hiszen ezt a gépet az ivóvízhálózatra lehet csatlakoztatni. Ugyanakkor segítségével nem ugyanazt a csapvizet fogyaszthatod, mintha csak a csapból a pohárba töltenéd. Ezek a vízadagolók különleges szűrővel vannak ellátva, ami kiszűri a fertőtlenítés hatására keletkező kellemetlen ízeket és az ivóvízhálózatban esetlegesen előforduló szennyeződéseket.

Ezek a gépek is képesek hideg, forró és szénsavas víz adagolására, nem kell a vízforralóra várnod egy csésze tea elkészítéséhez, vagy telerakni a hűtőt flakonokkal.

A hálózati vízadagolók elegáns megjelenésűek, otthonod fényét emelik.

A Monti munkatársai ajtód elé szállítják

Bármelyik megoldást is választod, a Montivíz munkatársai készséggel telepítik munkahelyedre a vízadagoló automatákat, és a fertőtlenítő eljárásnak köszönhetően gondoskodnak arról, hogy mindig tiszta, egészséges vizet fogyassz.