A nyaralás alatt is Montivíz

2020.07.09

Elérkezett a jól megérdemelt szabadság, a nyaralás ideje. Az autót felpakolva, az utazástól kimerülve megérkezel a nyaralóhoz, apartmanhoz, panzióhoz. Jöhet a sorshúzás, hogy ki fogja becipelni az ásványvizes rekeszeket, ami az egész nyaralás időtartamára elegendő...
Ismerős a kép?

Megoldás: Monti ballonos ásványvíz a nyaralás alatt is

A Montivíz segít, hogy felszabadultabban élvezhesd a vakációt. 3 db 19 literes ballonos ásványvíz rendelése mellé ajándékba adunk egy kézipumpát, ezt pedig akár a nyaralásod helyszínére is kiszállítjuk. Ezzel elkerülheted a cipekedést, a felesleges hulladéktermelést, ugyanakkor finom és értékes ásványvizet fogyaszthatsz.

Montivíz, a legfinomabb ásványvíz

A nyaralás alatt sok időt töltünk a napon, a vízben, többet mozgunk, ezért több folyadékra is van szükségünk. A Monti természetes ásványvíz összetétele támogatja szervezeted frissességét, megfelelő arányban tartalmaz magnéziumot, kalciumot és hidrogénkarbonátot, melyek azért felelősek, hogy izmaid, ízületeid jól működjenek, szervezeted vízháztartása egyensúlyban legyen. Alacsony nátrium-tartalma miatt korlátlanul fogyaszthatod.

A Montival nem csak szomjoltás a vízfogyasztás, hiszen ez a 200 méter mélyről feltörő karsztvíz igazán frissítő és finom, valódi ízélményben részesülhetsz.

Nyaralás közben is legyél környezettudatos!

A 19 literes ballonokat alapos fertőtlenítés után újratöltjük, így nem keletkezik hulladék. A ballonok cseréjéről és a szállításról a Monti munkatársai gondoskodnak, Neked csak a címet kell megadnod. Webáruházunkban gyorsan és kényelmesen megrendelheted a ballonos vizet akár otthonra, akár a nyaralás idejére.