ÁSVÁNYVÍZ OTTHONRA

Házhozszállítás

Montivíz akció
Montivíz akció

Otthoni Szolgáltatások

Mi gondoskodunk a családodról!

Nem kell boltba menni vásárolni, nincs cipekedés és felesleged szemét. Te megrendeled, mi kiszállítjuk!

Mi nyomon követjük aktuálisan a szűrőcsere időpontját, a szükséges fertőtlenítést és karbantartást valamint a garanciális szervizt egyaránt.

Dőlj hátra és élvezd a szolgáltatásainkat!

Valósítsd meg elképzeléseidet és válaszd ki saját vízadagolódat. Több mint 30 féle hálózati vízszűrő és vízadagoló vagy ballonos ásványvízzel működő berendezés közül választhatsz.

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, akinek fontos családja, munkatársa egészsége, és fontos a környezetvédelme. Ha szeretnéd tiszta, jó minőségű vízzel vagy ásványvízzel megajándékozni szeretteidet, válaszd a minőséget.

Annak, aki szeretne otthonában, munkahelyén egyetlen gombnyomásra készített friss szódát fogyasztani. Többé nem lesz szükséged ásványvizes flakonokat cipelni, majd kidobni.

Tudtad?

- Napi 2,5 liter tiszta ivóvíz fogyasztása az ajánlott átlagos egészségügyi érték. Európában folyamatosan csökken a cukros üdítőitalok fogyasztása, míg az ásványvíz és szűrt víz fogyasztásának mennyisége megállíthatatlanul emelkedik.

- Az általunk használt 3 M vízszűrő eltávolítja a csapvízből a kellemetlen illatokat és ízeket valamint a bakteriális és oldott biológiai szennyeződések jelentős részét. Mindemellett a szűrt víz fogyasztása környezettudatos, mert nincs szükség közúti kiszállításra. Csökkentsd Te is karbon lábnyomodat, néhány kattintással tehetsz a friss levegőért!

Monti ballonos ásványvíz
Monti ballonos ásványvíz